Επικοινωνία

(+30) 2310 444318

info@wheelsmaster.gr

Σμύρνης 3 Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Φόρμα Επικοινωνίας

5 + 8 =

Wheels Master

Συχνές Ερωτήσεις

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;

Μετά τον καθαρισμό τα υφασμάτινα σαλόνια θα έχουν ένα ελαφρύ νότισμα. Δεν γίνεται χρήση νερού με σαπουνάδα όπως στην διαδικασία του βιολογικού. Το όχημα είναι έτοιμο προς χρήση ακόμα και για πολύωρο ταξίδι χωρίς κανέναν περιορισμό.

ΘΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ;

Όχι δεν θα ξεκολήσουν. Ακόμα και αν οι ταπετσαρίες του αυτοκινήτου είναι με πρεσαριστό σφουγγάρι που είναι και οι πιο ευάλωτες η διαδικασία στεγνού καθαρισμού που παρέχουμε είναι ασφαλές ώστε να μην υπάρξει μελλοντικά κάποιο πρόβλημα.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ;

Ο καθαρισμός είναι απολύτως ασφαλές για νεογέννητα μωρά, εγκυμονούσες αλλά και για άτομα με αλλεργίες καθώς δεν γίνεται χρήση χημικών.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ;

Η σωστή συντήρηση είναι το πιο σημαντικό. Προτιμότερο είναι να μην πλύνουμε το όχημά μας από το να το κάνουμε με τον λάθος τρόπο. Ακολουθούμε πάντα σωστές διαδικασίες τόσο στο πλύσιμο όσο και στο στέγνωμα και φυσικά έχοντας πάντα κάποια προστασία όπως κερί, sealant κτλ.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ;

Κάθε προστασία έχει διαφορετική διάρκεια. Υπάρχουν προστασίες που διαρκούν έξι, εννιά, δώδεκα μήνες ή ακόμα και παραπάνω.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ AFTER MARKET ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ;

Όχι δεν είναι. Υπάρχουν after market ανταλλακτικά που είναι σαφέστατα πιο ποιοτικά από αυτά της πρώτης τοποθέτησης, που είναι εφάμιλλης ποιότητας και φυσικά κατώτερης ποιότητας. Προτιμήστε σίγουρα μία επώνυμη εταιρεία ώστε να είστε σίγουροι.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ;

Φυσικά και υπάρχουν διάφορες ποιότητες ελαστικών, αλλά δεν είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτούμε. Τα ελαστικά τα επιλέγουμε ανάλογα με την χρήση που θέλουμε να τα κάνουμε. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις από τα ελαστικά μας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα: 09:00 – 17:00
Τρίτη: 09:00 – 17:00
Τετάρτη: 09:00 – 17:00
Πέμπτη: 09:00 – 17:00
Παρασκευή: 09:00 – 17:00
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ